beats by dre cheap

I sad me za tebe pitaju...

Na radiju balade, a u mojoj glavi:

- Nikad neću prežalite one 4.50 marke koje sam dala za lak za nokte koji po svemu sudeći nikad više neću iskoristiti zato što sam ga danas skidala 45 minuta i pri tome potrošila skoro pola bočice acetona. Mrš!

- Sve kafe koje sam obećala a na koje mi se ne da ići.

- Jedna skora posjeta kojoj se baš radujem.

- Bitni rođendani koji se bliže.

- Scena: lokalni klub, sasvim slučajno staro/novo društvo se okupilo. Bilo je lijepo prisjetiti se svega što nas je nekad vezalo. Tog jednog lijepog perioda druženja. Iznenadilo me to što ljudi pamte. Pa čak i više nego ja. Neke sitnice, gluposti... Od prije 4 jebene godine. Ono, zar je stvarno toliko prošlo? I onda počinje pjesma. U onom jednom pogledu sam znala da mislimo na isto, pa smo se onako iskreno nasmijali u ime tih prošlih dana i krenuli dalje. Da nije bilo te noći, tog čudnog spleta okolnosti, te pjesme u tom momentu, mislim da nikad ne bih krenula dalje. A eto, jesam. U tom momentu sam shvatila da život ide dalje. Bez obzira na one koji su otišli, koje smo izgubili i koji su izgubili nas. Nastavlja se.

- Još uvijek nije zabranjeno maštati, kažu. Pa nas dvije ovih dana puno maštamo i ja se osjećam nekako fino. Ali je mrzim jer me uvijek natjera da joj pričam o njemu. I onda se malo sjebem, al' eto. Ni to još uvijek nije zabranjeno. Zabraniću srcu da te voli...

- Jedu mi se jagode. Zamirisale... Mislim, zamirisalo mi labelo s okusom jagode. Ali se meni jedu jagode.

- Trebam uplatiti biblioteku, kupiti onaj preslatki rozi džemperčić u koji sam se zaljubila na prvi pogled, masku za telefon, izraditi fotografije koje sam davno obećala poslati rodici, danas sam vidjela predobru torbu sniženu 50% zbog zatvaranja radnje, ona crna haljinica me mami iz izloga, išla bi mi savršeno na one čizmice koje sam dobila od mame, ali odakle mi pare za sve to?!?! Još i ove cigare poskupile a ja nikad više pušila nisam. Teškog li života.

- Nisam pregledala filma (ne računajući Sam u kući tokom praznika) mjesecima.

- Voljela bih da je sve kao prije. Da ona dođe po mene i da nas on sačeka ispred fakulteta, odemo u Michelle i sjedimo 5 sati, smijemo se i šalimo i eto, da budemo skupa za njegov rođendan. Hvala ti što si zaboravio na ovu djevojčicu koja je najponosnija kada vidi tvoje ime u novinama. Hvala ti što nikad nisi nazvao da pitaš kako sam ja u svemu ovom. Nema veze. Ja... Volim te, bolan bolan.

- Sretan Božić svima koji slave. Posebno jednoj dragoj teti koja... Nije bitno. Samo joj želim sretan praznik. Najiskrenije.

[IMG]http://i41.tinypic.com/286zasm.jpg[/IMG]

behind these hazel eyes
http://ophelia.blogger.ba
07/01/2014 01:07